att säga välkomna!

_MG_7773

Det är med stor spänning och glädje som jag vill dela med mig av en alldeles speciell nyhet. En plats som jag innerligt hoppas ni ska tycka om.

Under Mina Vingar tillhör nu en helt nykläckt portal. Nämligen FYRA DIMENSIONER. Här inne är vi fyra drivna kvinnor som bloggar och delar med sig av våra liv. Vi har alla inredning och Skåne som gemensam nämnare och har tack vare sociala medier knutits samman. Är du nyfiken på att veta lite mer om oss som bloggar på Fyra Dimensioner klicka HÄR.

Under sommaren har vi slitit och arbetat hårt för att förverkliga denna portal. Jag som har någorlunda skills i att bygga hemsidor trodde jag tagit mig vatten över huvudet när jag skulle sätta igång arbetet med att skapa Fyra Dimensioner. Men med hjälp av stort driv och envishet kommer man långt och här är den nu. En alldeles egen portal.

Här inne kommer ni få följa oss, våra hem och vår vardag. Vi kommer dela med oss av platser runtom i Skåne som vi älskar. Allt från Olika hem, Butiker, Restauranger och utflyktsmål.

Vi vill också hitta och lyfta fram nya smultronställen runt om i  Skåne. Driver du en liten (eller stor) pärla i Skåne eller vet du ett ställe som man bara inte får missa. Hojta till(!) och skicka en kort briefing till info@fyradimensioner.se.

Tänk att vi gjorde det.

Hoppas att ni ska trivas!

  GILLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *