det finaste jag har.

_MG_8027

_MG_8044

johan

Här har ni dem. Mina finaste. J och Räven. Ja, jag är med på något hörn också. Jag skulle fånga en outfit på bild, men det förvandlades i samma stund som J klev innanför dörren med räven. Nu är vi alla med på bild istället. Fångat stunden som är helig när alla just kommit hem från en dag på olika håll. J och jag på varsitt kontor och räven hos dagmatte. En stund att dela med sig av sin dag och landa.

Nu har jag precis vinkat av J på flygplatsen. Vi ses inte fören på söndag igen. Känns väldigt långt dit. Vi brukar inte vara ifrån varandra så länge. Så jag försöka trycka bort tanken om att vara ensam här hemma i flera dagar nu och inte få den där heliga stunden när man kommer hem.

_MG_8030

_MG_8036

Ja och sen det där med outfiten. Dagens ”I Wanna Rock” som J uttryckte det imorse innan jag skred mot jobbet. En kofta som jag tror kommer bli en stor favorit i höst från Second Female. Topp och Skinnbyxor från H&M. Både bekvämt och snyggt i höstrusket.

Nu blir det strax äntligen hemma i soffan blandat med senaste favorit magasinet av Residence.

Fin kväll önskar jag er.

  GILLA

6 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *