Drömmen till helgens bröllop

Denna vackra spetsdröm från GANNI hänger fint och väntar i sovrummet på helgens stundande bröllop. Jag fick den av mannen i födelsedagspresent. Har länge spanat på den men aldrig kommit loss att beställa den. Så tog mannen tag i det åt mig, och här hänger den alltså nu, vacker som bara den. Har trippat runt i smyg med den på här hemma. När ingen ser på. Förutom Truls då, men han räknas ju inte. Tänkte jag skulle bära den med ett par stilrena beiga klackar och kanske några maffiga örhängen eller ringar. Hmm, det kommer bli så fint tror jag. Kanske något läppstift i matchande röd ton. Eller vad tror ni?

Är ni nyfikna på att titta närmre på klänningen så fann jag den hos Boozt HÄR.

3 GILLA

1 Kommentar

 1. Ljuvlig klänning!!!
  Din plan med hela outfiten låter strålande tycker jag.
  När urringningen är så vacker ska man inte distrahera med halsband utan köra på örhängen istället tycker jag!
  Bra drag 🙂
  Får vi se den på med kanske ?:)
  Jag fick hem en ”Miss Clarity” idag, iiii. En present till mig själv kan man säga 😉
  Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *