En liten tjuvkik.

_MG_7989 _MG_7960

_MG_7961

Var är detta någonstans?

Ah juste. Vårt badrum.

Under sommaren fick detta utrymme en rejäl omgång. Allt gammalt revs ner och in fick fräscht och nytt ta plats. Vi är SÅÅ nöjda. Lite stolt är jag också. Mannen har nämligen gjort mycket själv med en hjälpande hand av svärfar (med egen byggfirma). Mycket slit, men väl värt det i slutändan.

Eftersom det är få kvadratmeter där vi ska få plats med allt som kan behövas i ett badrum. Tänkte vi till både en, två och flera gånger innan vi kom fram till en plan som gav utrymme till både en snygg och praktisk lösning.

Jag tänkte dela med mig av några favoritdetaljer från vårt nya badevarsel. På bilderna ovan ser ni 3 detaljer som sätter en stor prägel i badrummet.

Nr 1, betongskivan som agerar hylla som mannen själv gjutit. Den ger den där råa känslan som jag älskar.

Nr 2, lampan. Åh den där lampan. Bara älskar den. Jag fick leta länge efter den. Jag visste precis vad jag ville ha, men det var desto svårare att hitta just det. Sen dök den här vackra underbara lampan upp i klarglas och mässingsfäste. Den bryter av så fint mot det kalla råa som är i betongen.

Nr 3, Buddha. Ja kanske inte direkt något som har med badrum att göra. Men han är minst lika viktig. Han sätter känslan i badrummet som avslöjar stilen i resten av lägenheten.

Annars då?

Jo, jag är på benen igen och har spenderat dagen på kontoret bland högar av arbete och mejl. Det märks att man varit borta om man säger så.

I skrivande stund sitter jag i schäslongen framför Kockarnas kamp med mannen. Kramar honom lite extra ikväll inför en stundande företagsvisit i Stockholm resten av veckan. Blir alltid lika nojig när vi ska vara ifrån varandra. Däremot är det kanske bara nyttigt att få sakna varandra lite extra.

Önskar er en fin måndagskväll!

Pssst … Ni har väl inte glömt att delta i portalens första tävling? Den vackra vasen Äng från Klong står på spel. Ni hittar inlägget om ni skrollar lite längre ner på sidan.

  GILLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *