När lugnet lägger sig

Har haft en så skön lördag. Jag tycker så mycket om helger där det inte är något särskilt planerat. Man tar det lite som det kommer liksom. Idag har varit just en sådan dag. Det började med härlig sovmorgon, sedan kom Truls gudmor, Manda, hit och busade med oss. Nu har vi precis kommit in efter en långpromenad i Pålsjöskog.

Ni vet känslan när man är trött i kroppen och rosig om kinderna och bara landar. Den känslan… Truls har somnat för natten och vi tar det lugnt i soffan innan det är dags för lite god lördagsmiddag. Det blir färskpasta med egengjord tomatsås och parmesan. Enkelt men så gott!

En helgdag precis som jag vill ha den.

4 GILLA

2 Kommentarer

 1. Härligt!
  Här har vi en hyfsat lugn helg då vi är hemma.
  Men samtidigt har vi en del på agendan ett bra tag framöver då vi bestämt oss för att sälja vårt hus och flytta tillbaka till stan.
  Så det är en del vi fixar med innan vi är klara för försäljning. Just nu slipar min man golvet i dotterns rum så det ska bli fint. Sen är vårt sovrum näst på tur.
  Jag är rätt sliten av all renovering så jag rensar massor. Säljer av så mycket jag bara kan och slänger det som ska slängas och en del skänks med.
  Så typ så är det här i vårt lilla kaos just nu 😉
  Ha en fin söndag!
  Kram Anna

  1. Vad spännande! Vi är faktiskt också pågång att röra på oss. Ibland vill man bara hitta ett nytt ställe att inreda eller hur? Även om man kommer på sig själv uppe i allt att det var jobbigare än man trodde. Haha. Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *